miércoles, 19 de junio de 2013

Què estem fent?

,
Des de la darrera assemblea haureu vist que hem augmentat la nostra activitat a les xarxes sociales. I es que a Cal un local Com Cal creiem la feina ben feta porta un temps de preparació. 

Des del col·lectiu volem que tothom tingui cabuda en aquest projecte, i per això us expliquem, en unes línees, la feina que estem realitzant i en la que podeu col·laborar sempre que volgueu:



- Entrada al local: aquesta és la fita més important que ens hem marcat. No podem saber quines millores es poden anar fent sense saber l'estat de l'interior del local. Podem intuir el que ens trobarem, però no n'estem segurs. Per això, es va fer una instància a l'Ajuntament i estem esperant el seu vist-i-plau per entrar-hi.

Ho farem amb un tècnic que evaluarà l'estat de l'edifici i a partir d'aquí podrem treballar en actuacions futures.

- Qüestió de prioritats: un cop tinguem l'informe del tècnic, som conscients que no podem posar-nos a treballar en tot el que probablement fa falta. Per tant, establirem unes prioritats que facin que es pugui utilitzar l'edifici el més aviat possible, i anirem poc a poc, actuació per actuació.


- Tots a una: no és possible dur a terme aquestes actuacions sense la col·laboració dels veïns, entitats i  col·lectius de Ribes. Quan arribi el moment de començar a treballar, us en assebentareu. Aquest projecte l'hem de tirar endavant entre tots.

- Documental: estem treballant per recopil·lar informació i fer un documental que parli del local des dels inicis, passant pel tancament i finalitzant amb la reobertura. Si teniu informació que ens pugui ser útil, imatges, testimonis, etc, ens ho podeu fer arribar al nostre correu electrònic o al facebook de Cal un local Com Cal.

Què us sembla? Ho veieu possible tot plegat? 


0 comentarios to “Què estem fent?”

Publicar un comentario